Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Voitte olla yhteydessä meihin sähköpostitse, lomakkeen kautta, puhelimitse tai sivuston oikeassa alalaidassa näkyvän lomakkeen / chatin kautta. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin mahdollisimman nopeasti. 

Palvelun tuottaa:
Bespoke Brand Helsinki Oy // Sitefix.fi
Y-tunnus: 2775347-5 

Tietosuojaseloste

+358 40 678 50 49

tuki@speedup.fi

Lähetä meille viesti

kysyttävää?

Usein kysyttyä

WordPress sivuston latausajan optimointi voi monelle tuntua operaationa hyvinkin heprealta. Ei hätää! Alapuolelta löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin.

Olemme optimoineet WordPress -sivustoja jo vuosia ja se fiilis kun ero on kuin yöllä ja päivällä, se on huikea! Ero ei siis ole pelkissä numeroissa vaan sen huomaa myös todella käytössä! 

Listasimme tuossa ylempänä yleisimpiä toimenpiteitä mitä suoritetaan kaikille sivustoilla. Tämän lisäksi joukkoon mahtuu vielä useita muita toimenpiteitä ja hienosäätöjä. Kyseessä ei kuitenkaan ole ns. tutoriaali. Jätetään siis osa myös ammattisalaisuudeksi.

Työnkesto riippuu hieman sivustosta, mutta kokonaisuudessaan optimointii ja testaukseen kuluu n. 2 työpäivää. Laajemmissa kokonaisuuksissa voi mennä hieman enemmän. Pidämme kuitenkin asiakasta jatkuvasti ajan tasalla ja tiedotamme, kun työ on valmis.

Sivuston onnistunut nopeuden optimointi on jokseenkin riippuvainen myös palvelimesta, paikasta missä sivusto fyysisesti sijaitsee. Mikäli sivuston sen hetkinen hosting ei ole paras mahdollinen optimoinnin suhteen, tarjoamme asiakkaalle lisäpalveluna WordPress -optimoitua hosting ympäristöä edulliseen kk-maksuun. Me hoidamme sivuston siirron uudelle palvelimelle veloituksetta.

Sivustolle ei tule käyttökatkoja. Suoritamme optimoinnin siten, että se ei aiheuta sivustolle minkäänlaisia käyttökatkoja.

Onnistuu! Itseasiassa optimoiduista sivustoista suurin osa Woocommerce -lisäosalla varustettuja verkkokauppoja. Tiedämme varsin hyvin, että Woocommerce verkkokaupat voivat olla aikamoisia kokonaisuuksia ja usein hitaita. Tiedämme myös varsin hyvin ne kuuluisat pullonkaulat näissä tapauksissa.

Onnistuu. Olemme optimoineet monikielisiä sivustoja, jotka käyttävät mm. seuraavia lisäosia: TranslatePress, WPML, Polylang ja qTranslate.